Cum comand

Cum comand?

Pentru efectuarea unei comenzi pe site-ul nostru nu este necesara autentificarea nici chiar in cazul unei cumparari. Cu toate acestea, crearea unui cont este utila pentru ca in cazul comenzilor ulterioare nu va mai trebui sa introduceti, din nou, datele necesare efectuarii livrarii.

Crearea unui cont de utilizator

Dupa ce v-ati logat, selectati produsele dorite, scrieti cantitatea in dreptul lor si apasati butonul Adauga in cos.

Dupa ce ati selectat toate produsele dorite, apasati butonul Comanda.

Va recomandam sa bifati casuta Abonare la newsletter pentru a fi la curent cu noile articole incarcate, promotiile si reducerile din magazin.

* Daca nu v-ati logat, insa aveti cont de utilizator, este momentul potrivit sa introduceti numele si parola. In acest fel evitati introducerea din nou a datelor de contact pe care le-ati completat la inregistrare.

Daca nu aveti cont de utilizator, plasati comanda completand toate campurile afisate.

In cazul in care adresa de livrare corespunde cu adresa de facturare, bifati casuta corespunzatoare si treceti la pasul urmator.

Verificati inca o data datele completate si apasati butonul Sunt de acord.

Veti primi un mail de confirmare a comenzii. In cazul in care nu primit mail-ul de confirmare, va rugam sa reveniti si sa verificati detaliile comezii dvs. In baza comenzii dvs., un operator va verifica stocurile si va va instiinta despre disponibilitatea produselor prin intermediul datelor de contact introduse de catre dvs.

Comanda va fi depusa la posta sau preluata de curier in termen de maxim 24 ore de la confirmarea comenzii. Comanda minima in magazin este de 30 lei. Magazinul nu este responsabil de amanarea livrarii coletului in situatia unor cazuri speciale (zapezi abundente, trafic blocat, inundatii, etc.).

Plata

Alegeti metoda de plata cea mai convenabila pentru dvs. Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

– plata anticipata prin OP bancar – dupa procesarea comenzii veti primi din partea noastra o factura proforma pe baza careia veti putea sa efectuati plata;

– plata ramburs la primirea coletului – valabila pentru clientii care vor sa plateasca la primirea coletului prin curierat,

 

 

Nici un comentariu.

Lasă un răspuns

four × four =