Disclaimer

Termenul de valabilitate și calitatea produselor oferite de www.sapunnaturalgran.ro depinde de modul de pastrare și de utilizare adoptat de client.

Avand in vedere faptul ca suntem diferiti si ca reactiile alergice se pot declansa in orice moment si la orice varsta, va rugam sa cititi cu atentie etichetele si toate instructiunile sau recomandarile noastre. De asemenea, recomandam o atentie speciala in cazul folosirii produselor cu contraindicatii pentru femeile gravide, copii si mame care alapteaza.

Informatiile oferite pe acest website sunt corecte si actuale, în limita cunostințelor noastre si in conformitate cu specificatiile producatorului/furnizorului ingredientelor folosite. Acestea sunt furnizate cu buna intentie, insa nu pot fi considerate recomandari medicale sau garanții ale unor rezultate/efecte (fie ele pozitive sau negative) ale utilizării produselor.

www.sapunnaturalgran.ro nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele erori care pot aparea in prezentarea informatiilor.

Fotografiile produselor au caracter informativ si, datorita faptului ca produsele sunt manufacturate, pot aparea diferente sensibile de forma, nuanta sau greutate intre cele prezentate si cele livrate clientilor.

Utilizatorii sunt solicitati să discearnă pentru ei însisi dacă un produs și modul sau de utilizare li se potrivește sau nu.

Toate promotiile de pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Nici un comentariu.

Lasă un răspuns

nineteen − one =