file0001920565483

Senor Amante

Cine ma cunoaste stie deja ca nu sarbatoresc ziua indragostitilor. Cum sa imi sarbatoresc dragostea doar o zi pe an? Ce fac in celelalte 364 zile? In alea nu iubesc? Eu vreau sa iubesc in fiecare zi, de cand deschid ochii pana seara cand ma pun la culcare, la fel de intens, de frumos, cu toata fiinta mea si cu toate puterile mele!

Trebuie insa sa admit ca pentru marea majoritate a indragostitilor americanul Valentine’s Day sau romanescul Dragobete marcheaza cumva un moment in timp cand sunt mai inclinati sa isi exprime dragostea, sa isi faca cunoscute sentimentele pentru persoanele dragi.

Acestor indragostiti le lansez o provocare: dati din prea-plinul inimii voastre si celorlalti! Aratati-ne cat de mare este dragostea voastra si lasati un comment la aceasta postare in care sa spuneti persoanei iubite ce inseamna cu adevarat pentru voi! Toate cuvintele nespuse pana acum si toate soaptele ce nu s-au facut inca auzite!

Drept premiu pentru inspiratie si curaj ofer cu drag autorului/autoarei celei mai inflacarate declaratii 2 sapunele, unul pentru ea si unul pentru el!

Si pentru inspiratie, in caz ca mai aveti nevoie, va ofer o piesa de care nu ma mai satur: Senor amante !

Pentru ca sapunelele sa ajunga la destinatie pana in 14 februarie, alegerea celei mai inflacarate declaratii se va face in data de 07.02.2016!