Termeni si conditii

Navigarea pe site, culegerea informatiilor si plasarea de comenzi catre Sapun natural Gran reprezinta acordul dumneavoastra privind termenii si conditiile afisate pe site-ul www.sapunnaturalgran.ro.

Termenii afisati pot fi actualizati oricand de catre Sapun natural Gran, fara obligatia de a notifica in prealabil vreun utilizator, vizitator sau client.

Datele personale furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, si anume efectuarea comenzilor. Sapun natural Gran nu furnizeaza adresele de mail tertilor si nu face publice datele personale funizate de cumparatorii sai fara acordul explicit al acestora. Utilizatorii au dreptul de a solicita stergerea datelor furnizate din baza de date a societatii, pentru aceasta fiind rugati sa adreseze o scrisoare S.C. C&L Investment Co. SRL Deva, str. St. O. Iosif nr.9, jud. Hunedoara.

Disclaimer

Termenul de valabilitate și calitatea produselor oferite de www.sapunnaturalgran.ro depinde de modul de pastrare și de utilizare adoptat de client.

Avand in vedere faptul ca suntem diferiti si ca reactiile alergice se pot declansa in orice moment si la orice varsta, va rugam sa cititi cu atentie etichetele si toate instructiunile sau recomandarile noastre. De asemenea, recomandam o atentie speciala in cazul folosirii produselor cu contraindicatii pentru femeile gravide, copii si mame care alapteaza.

Informatiile oferite pe acest website sunt corecte si actuale, în limita cunostințelor noastre si in conformitate cu specificatiile producatorului/furnizorului ingredientelor folosite. Acestea sunt furnizate cu buna intentie, insa nu pot fi considerate recomandari medicale sau garanții ale unor rezultate/efecte (fie ele pozitive sau negative) ale utilizării produselor.

www.sapunnaturalgran.ro nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele erori care pot aparea in prezentarea informatiilor.

Fotografiile produselor au caracter informativ si, datorita faptului ca produsele sunt manufacturate, pot aparea diferente sensibile de forma, nuanta sau greutate intre cele prezentate si cele livrate clientilor.

Utilizatorii sunt solicitati să discearnă pentru ei însisi dacă un produs și modul sau de utilizare li se potrivește sau nu.

Toate promotiile de pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Informații cu privire la stocuri și prețuri

Ne străduim să afișăm pe magazinul online numai produsele care sunt în stoc. Avand in vedere faptul ca Sapun natural Gran este producator de serie mica, in cazul în care stocul produsului comandat este 0, clientul va fi informat și va putea alege între o altă dată de livrare, restituirea contravalorii produsului în cazul în care aceasta a fost deja achitată către magazin sau inlocuirea produsului cu altul la latitudinea cumparatorului.

Prețurile afișate pe site sunt actualizate la zi si nu includ taxele de transport.

Sapun natural Gran își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor fără notificarea prealabilă a utilizatorilor site-ului.

Politica de returnare a produselor comandate

Potrivit legii, cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara a fi obligat la plata de penalitati si fara a fi necesara invocarea unui motiv. Cheltuielile directe de returnare a produsului vor fi singurele costuri ce vor cadea in sarcina cumparatorului.

Produsul returnat trebuie sa se afle in aceeasi stare in care a fost livrat, si anume in ambalajul original, nefolosit, cu eticheta intacta, impreuna cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 zile de la retur.

Nici un comentariu.

Lasă un răspuns

2 × five =