cedar (Copy)
DSC_0046

Sapun GRAN Cedar

20,00 lei

Sapun 100% natural cu aroma lemnoasa, usor condimentata.

Gr.: cca 100 gr.

Descriere Produs

Sapun 100% natural cu aroma lemnoasa, usor condimentata.

Sapunul este foarte potrivit pentru un cadou barbatesc dar in aceeasi masura poate fi folosit fara retineri de catre doamnele hotarate care adora stilul proaspat si sportiv.

Datorită proprietăților sale cicatrizante, calmante și purifiante, argila verde este utilizată la îngrijirea tenului mixt sau gras. Este o argilă bogată în oxid de fier, ce ajută la eliminarea surplusului de sebum și a impurităților grație puterii sale absorbante excelente.

Uleiurile esentiale folosite recomanda sapunul unei pieli cu tendinte de ingrasare, ajutand la reglarea glandelor sudoripare. Pot fi, de asemenea, utile in ameliorarea cuperozei, decongestionarea tenului, reducerea celulitei si eliminarea retentiei de apa.

Ingrediente: apa distilata, uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, porumb, cacao, argila verde montmorillonite, clorofila, ulei esential de cedru, grapefruit, lime si chiparos.

Ingrediente INCI: aqua, sodium olivate, sodium cocoa butterate, sodium cocoate, sodium palmate, saponified zea mays oil, montmorillonite, chlorophyllin copper complex powder, cedrus atlantica bark oil, citrus paradisi peel oil, citrus aurantifolia oil si cupressus sempervirens oil.

In conformitate cu Amendamentul 7 al Directivei Europene privind produsele cosmetice (2003/15/CE) contine: limonene, linalool, citral, citronellal, geraniol (continute in mod natural de uleiurile esentiale).

Deoarece sapunul nu contine intaritori sintetici este recomandata pastrarea in sapuniera cu gratar pentru a favoriza scurgerea apei.

Sapun produs manual, prin metoda saponificarii la rece.

Nu este recomandat persoanelor cu alergie la unul dintre ingredientele produsului.

Decoratiile (frunze, floricele, fluturasi, etc.) sunt decupate tot din sapunuri naturale produse de noi si difera de la transa la transa, in functie de inspiratia de moment. Daca insa va stiti alergic la anumite substante, va rugam indepartati stratul superior al sapunului, sau doar bucatelele de decoratii, pentru a evita orice eventuale neplaceri!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Sapun GRAN Cedar”

ten + six =